ANI verifică averea lui Radu Mazăre

Agenția Națională de Integritate a început verificarea  averii primarului constănțean, Radu Mazăre, aceștia susținând că acesta și-a obținut ilegal averea. Procedurile ANI vor fi extinse și asupra familiei lui Radu Mazăre.

Agenția Națională de Integritate a declanșat, marți, procedura de verificare a modului în care primarul Constanței, Radu Mazăre, și-a dobândit averea în ultimul mandat de edil, în perioada 2012-2014, au confirmat pentru Agerpres surse din Agenție.

În ultima declarație de avere depusă în iunie 2013, primarul din Constanța a menționat că deține un apartament în București de 184 mp, o cotă de 4% din două terenuri intravilan din Capitală, precum și un teren extravilan de 1,7 ha, obținut în anul 2012, prin concesiune, în Republica Madagascar.

Citește și: Radu Mazăre, ridicat de MASCAȚI pentru a fi adus la DNA

De asemenea, el mai are în proprietate o șalupă cu motor Bayliner și o remorcă Peridoc, ambele cumpărate în anul 2001.

Tot în declarația de avere, Radu Mazăre a trecut că deține 287.000 euro cash și un card de debit cu 5.000 euro.

În plus, primarul a declarat plasamente și împrumuturi acordate mai multor societăți comerciale unde deține acțiuni: SC Sigma Trading SA, SC Ideea Contrast SRL, SC Comtext SA, SC Nisipuri SA, SC Xenoti SRL, SC Conpress Group SRL, SC Royal Distribution Services SRL, dar și un împrumut de 600.000 euro acordat unei persoane fizice — Ioanis Poulos Skantzikas.

La capitolul venituri, el a menționat un salariu anual de 33.909 primit de la Primăria Constanța și 60.000 euro obținuți în urma vânzării de acțiuni de la Enterprises Inc of Monrovia Grecia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel