ANI a pierdut procesul cu Eduard Hellvig

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig a câștigat procesul cu ANI. Acesta era acuzat  de incompatibilitate pentru că în perioada în care acesta ocupa funcția de ministru  ar fi exercitat simultan si funcţia de director în cadrul SC Sintezis Birotica SRL, încălcând dispoziţiile din Legea nr.161/2003.

După ce a fost acuzat de ANI de incompatibilitate,  Eduard Hellvig a fost retras  din functie de catre presedintele PNL la vremea aceea Crin Antonescu.

Decizia nr.4759/10.12.2014. Admite recursul declarat de Hellvig Eduard Raul împotriva sentinţei civile nr.1178 din 01 aprilie 2013 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal.

Citește și: Eduard Hellvig spune că nu va face parte din echipa de consilieri ai lui Iohannis

Modifică sentinţa atacată, în sensul că admite acţiunea formulată de reclamantul Hellvig Eduard Raul, în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritate. Anulează Raportul de evaluare nr. 50964/G/II din 9.11.2012 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate. Obligă autoritatea pârâtă să retragă de pe website-ul propriu comunicatul de presă din data de 9 noiembrie 2012 şi să publice prezenta hotărâre judecătorească de anulare a Raportului de evaluare. Irevocabilă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 10 decembrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel