Anghel Iordănescu, selecționer România: Putem califica Naţionala la EURO 2016

Anghel Iordănescu și-a prezentat, luni, la conferința de presă de la FRF, obiectivele vizate în calitate de antrenor principal al primei reprezentative de fotbal a României.

"Din punctul meu de vedere este o situaţie specială şi trebuie să avem un selecţioner cu un anumit profil. Printre antrenorii pe care i-am nominalizat s-a numărat Mircea Lucescu. Am fost 8 ani la naţionala României, o «icoană sfântă», aşa cum o numea. Fotbalul românesc e într-o situaţie deosebită şi era nevoie de un selecţioner bun.

Meciul cu Irlanda de Nord este de o importanţă capitală. Cei din staff-ul meu sunt antrenori buni, alături de care putem face performanţă. Urmează să numesc antrenorul cu portarii şi preparatorul fizic. Putem să ducem campania la bun sfîrşit, la Euro, acolo unde dorim cu toţii", a declarat Anghel Iordănescu, în conferința de presă organizată, luni la FRF, pentru prezentarea oficială a noului selecționer al naționalei și a staffului său, compus din Viorel Moldovan, Daniel Isăilă şi Ionuţ Badea.

Antrenorul principal al primei reprezentative a continuat: "Şi eu, şi colegii mei dorim să fim prezenţi în Franţa şi după aceea vom discuta de performanţele de la EURO 2016. Am mai preluat naţionala într-un moment greu, în 1993, şi am avut rezultate şi atunci.

Îi mulţumesc lui Victor Piţurcă pentru rezultatele de pînă acum. Nu am avut niciodată intenţia să preiau naţională, la prima cerere a lui Burleanu am refuzat, pentru că am simţit că nu aveam susţinerea suporterilor. La al doilea apel al domnului preşedinte am înţeles că e o situaţie dificilă şi am acceptat. Fotbalul mi-a dat totul şi e o şansă să dau şi eu înapoi fotbalului. Consider că pot ajuta naţionala, alături de cei din staff-ul meu", a mai spus Anghel Iordănescu, citat de gsp.ro.

La conferința de presă a participat și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel