Angelique Kerber, meci dificil cu Irina Begu în FED CUP. Prima reacție

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER. Angelique Kerber, numărul 3 WTA, a declarat, vineri, că se așteaptă la un meci dificil cu România, în barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER. "Nu voi uita niciodată emoțiile de la Australian Open, dar acum sunt aici pentru un meci din Fed Cup. Iar pentru mine este întotdeauna o onoare să joc pentru această echipă. Va fi greu împotriva României, dar sunt încrezătoare că vom juca un tenis bun în aceste zile. Presiune a fost mereu în ultimii patru ani din tribune. Mă bucur că s-au vândut toate biletele, sunt convinsă că va fi o atmosferă frumoasă. Este întotdeauna frumos să joci într-o arenă plină. Toți suntem pregătiți pentru astfel de meciuri, așa că vom vedea ce va fi mâine", a spus câștigătoarea ediției din acest an a turneului Australian Open.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER. Kerber este convinsă că meciul cu Irina Begu de sâmbătă va fi unul frumos. "Mă simt din nou bine, am avut câteva zile de odihnă și pot să spun că acum sunt sănătoasă. Am întâlnit-o pe Irina acum o săptămână, deci știu cum joacă. De abia aștept să joc din nou împotriva ei, sunt sigură că va fi un meci frumos. Știu că va trebui să joc un tenis foarte bun pentru că și ea joacă bine, mai ales pe zgură. De asemenea, va fi greu și duminică pentru că Simona Halep este un adversar dificil. Am avut meciuri disputate cu ea în trecut", a menționat numărul 3 mondial.

IRINA BEGU - ANGELIQUE KERBER. Conform tragerii la sorți de vineri, Irina Begu (35 WTA) o va întâlni pe Angelique Kerber, numărul trei mondial, sâmbătă, de la ora 13,00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel