Angelique Kerber, după meciul cu Simona Halep: Greu să joci împotriva ei

Angelique Kerber, numărul 3 mondial, a declarat, duminică, că întotdeauna este greu să evoluezi împotriva Simonei Halep, precizând că a reușit să câștige în urma unui joc foarte bun.

"Am jucat foarte bine astăzi. Știu că e întotdeauna greu să joci împotriva Simonei. A alergat mult azi, a întors foarte multe mingi, așa că trebuia să fiu agresivă pentru a avea șansa să câștig. Am încercat să mă concentrez pe jocul meu, acesta a fost planul meu astăzi. Am servit bine și am dat totul atunci când am avut ocazia pentru a trece în față", a spus Kerber.

Jucătoarea germană a remarcat corectitudinea fanilor prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. "Spectatorii au fost de partea Simonei, cu siguranță, dar a fost o atmosferă frumoasă în sală. Fanii au fost corecți și m-am simțit bine pe teren. Întotdeauna este frumos când joci în fața unei săli pline", a adăugat numărul 3 mondial.

[citeste si]

Simona Halep (6 WTA) a fost învinsă, duminică, de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 2-6, 2-6, iar Germania a preluat conducerea cu 2-1 în întâlnirea cu România din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, care se desfășoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel