Angelique Kerber a răbufnit după eliminarea de la Turneul Campioanelor 2015

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber a răbufnit, vineri, după ce a fost eliminată în faza grupelor de la Turneul Campioanelor 2015. Nemțoaica de pe locul 7 WTA este nemulțumită de actualul format al competiției de la Singapore și propune introducerea unei reguli din fotbal, și anume disputarea ultimelor partide din grupe la aceeași oră.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Angelique Kerber avea nevoie să câștige un set în ultimul său meci din Grupa Albă, cu Lucie Safarova, pentru a se califica în semifinale alături de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza. Nemțoaica nu și-a atins însă scopul, fiind învinsă cu 6-4, 6-3.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. ”Cred că nu este corect, pentru că ar trebui să fie ca la fotbal. Când sunt meciuri decisive, ar trebui să se joace în același timp. Am încercat să mă concentrez doar la meciul meu, să merg și să-mi fac jocul. Dar nu am reușit. Cred că ar fi fost corect să se joace în același timp”, a declarat Angelique Kerber (27 de ani), după eliminarea de la Singapore, conform Agerpres.

[citeste si]

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. La turneele finale de fotbal, meciurile din ultima etapă a grupelor se joacă de la acceași oră, pentru a se evita posibilitatea unor pacte între echipe. FIFA a adoptat această regulă după CM 1982, când Germania de Vest a învins Austria cu 1-0, scor care a calificat ambele echipe mai departe, în detrimentul Algeriei.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Angelique Kerber, câștigătoare a patru turnee WTA în acest an, a precizat că este conștientă de faptul că arena din Singapore nu poate găzdui două meciuri simultan, dar vrea ca propunerea ei să fie luată în considerare pentru viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel