Angelina Jolie mai aproape de Brad Pitt

După divorț, mama celor șase copii, s-a mutat într-un conac de la Hollywood, situat la un kilometru distanță de casa lui Brad Pitt. 

Angelina Jolie s-a mutat într-o casă uimitoare cu șase camere, împreună cu cei șase copii - Maddox, Shiloh, Zahara, Pax, Vivienne și Knox - pentru a petrece mai mult timp cu tatăl lor, Brad Pitt, care locuiește la doar un kilometru depărtare. O sursă a declarat pentru Hollywood Life că:"Angelina Jolie și copiii și-au petrecut primăvara și o parte din vară în Malibu, cam la o oră de mers cu mașina de la Brad, ceea ce era dificil pentru copii. În timp ce le plăcea să meargă pe plajă, nu le plăcea să fie atât de departe de tată. Acum că sunt la o distanță pe care o pot parcurge cu skateboardul până la casa tatălui, sunt mult mai fericiți să fie aproape de el și să se întoarcă în cartierul pe care îl consideră acasă." 

Conacul de la Hollywood

Noua casă a Angelinei are 11.000 de metri pătrați, care include o piscină în aer liber și una în interior, o sală de gimnastică și o bibliotecă, precum și grădini uriașe amenajate. Actrița principală din filmul "The Maleficent" a rămas în afara luminii reflectoarelor după ce a anunțat că ea și Brad au divorțat în septembrie 2016. La acea dată, ea a lansat o declarație prin care a afirmat că decizia a fost luată "pentru sănătatea familiei", conform HELLO!

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel