Angajări în primăria Alba Iulia. Salarii de 3700 de lei pentru 2 ore/zi. Răsplată pentru USR-PLUS?

Sunt aproape 800 de posturi ocupate în Primăria Alba Iulia. 

În vremea lui Mircea Hava s-au ocupat 750 de posturi de bugetari. Actualul primar, Gabriel Pleșa, a scos 31 de posturi la concurs, 14 fiind deja ocupate, mare parte dintre ele fiind pe proiecte de fonduri europene, finanțate din fonduri nerambursabile. Salariile de bază ajung la 3.700 de lei, de exemplu, pentru un coordonator de proiect care este nevoit să muncească 2 ore pe zi, potrivit contractului, conform alba24.ro

Se pare că nu au fost uitați cei care au lucrat în campania electorală a USR-PLUS, câțiva dintre ei devenind favoriți la angajarea în instituție, conform sursei citate. Printre numele noi în primărie se află Flaviu Buta, Bogdan Dogar sau Maria Buda, angajați la cabinetul primarului.

Această situație se derulează în contextul în care în primărie se desfășoară un audit extern de 25.000 de euro, cerut tocmai din cauză că sunt prea mulți angajați în primărie. 

Datele oficiale, transmise sursei citate, într-un răspuns al Primăriei, arată amploarea angajărilor și contractele avantajoase. În plus, pe lângă acestea, sunt și alte posturi scoase la concurs, cu selecții în derulare. Cu privire la angajările deja făcute, aflăm că un manager într-un proiect privind lupta împotriva discriminării romilor câștigă pe lună 3.700 de lei, pentru 2 ore de muncă pe zi, potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia.

Iată și alte situații prezentate de sursa citată: 

”Urban Logistics as an On Demand Service”

Liviu Stanciu a fost angajat manager proiect, pe o perioadă de 2 ani, 10 luni și 5 zile. Pe proiect lucrează o oră pe zi, cu un salariu brut de 1.900 de lei pe lună, adică 103,65 lei pe oră.

Asistent manager proiect a fost numită Ioana Baba, tot pe 2 ani, 10 luni și 5 zile, o oră pe zi, tot cu un salariu de 1.900 de lei, 103,65 lei pe oră.

”Find Your Greatness – Europe`s First Strategic Brand Building Program for Smart Cities”

Constantin Inel a fost numit manager comunicare și PR pe perioadă determinată de un 1 an, 9 luni și 16 zile și câștigă un salariu brut de 3.419 lei adică 81,40 lei pe oră pentru 2 ore pe zi.

”Municipiul Alba Iulia – Administrație inteligentă”

Ioana Maria Cioloca a fost numită manager proiect pe perioadă determinată de 6 luni și 6 zile, 2 ore pe zi, cu un salariu de 3.570 de lei pe lună, adică 85 de lei pe oră, iar Claudia Olimpia Moisă, expert extern elaborare SIDU, pe o perioadă de 2 luni și 17 zile, o oră de lucru pe zi, cu un salariu de 2.940 de lei, 140 de lei pe oră.

„Empowering Territorial Food Corridors within the European Union – FOOD CORRIDORS”

Tudor Iulian Drâmbărean a fost numit manager proiect pentru 20 de luni și 6 zile și câștigă, pentru 2 ore de muncă pe zi, 2.395 de lei adică 59,88 de lei pe oră.

„IRIS – Integration of Roma Through Innovative Skills”

Aurora Gianina Chirilă a fost numită pe 16 luni responsabil de promovare proiect, cu un timp parțial de 2 ore de lucru pe zi și un salariu de 3.700 de lei, mai exact 86,12 lei pe oră.

Responsabile de recrutare sunt Iulia Maria Almășan și Mihaela Nicoleta Crișan, angajate pe 16 luni, cu un timp parțial de 2 ore de lucru pe zi și un salariu de 3.700 de lei, mai exact 86,12 lei pe oră.

Coordonator îmbunătățire condiții de locuire în cadrul proiectului este Marius Daniel Nistor, cu un timp parțial de lucru de 2 ore și un salariu de 3.700 de lei, mai exact 86,12 lei pe oră.

Pe postul coordonator activitate voluntariat a fost angajată Roxana Ioana Vlas, pe o perioadă de 16 luni cu un salariu de 1.800 de lei adică 83,76 lei pe oră și un timp parțial de lucru de o oră pe zi.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy