Angajații KMG-Rompetrol vorbesc despre solidaritatea din timpul blocajului de pe Autostrada A2-VIDEO

Bogdan Bolojan / 19 ian 2017 / 13:09 Salveaza PDF Comentarii

Angajații KMG-Rompetrol vorbesc despre solidaritatea extraodinară din timpul viscolului, care a dus la blocarea a 200 de oameni în stațiile companiei de pe Autostrada Soarelui, în perioada 5-7 ianuarie. 

 Printre cei blocați în benzinăriile Rompetrol de pe Autostrada Soareleui s-au numărat și 14 copii, unii dintre ei foarte mici, care au avut nevoie de îngrijiri și tratament special. Angajații benzinăriilor Rompetrol s-au mobilizat și au încercat să facă din șederea oamenilor una foarte plăcută. În acele momente, ei au arătat că întâi de toate sunt oameni și s-au îngrijit cum au putut mai bine de cei mici, care erau înfrigurați și cu picioarele ude. 

După ce a uscat încălțămintea și mănușile celor mici, personalul KMG-Rompetrol a amenajat paturi pentru copii din mai mult scaune. Pentru a se înveli, angajații au renunțat chiar la vestele și gecile pe care le îmbrăcau.

"Cel mai mic client avea patru luni. L-am dus în vestiar la căldură, împreună cu mama lui. I-am făcut și lăpticul," povestește un angajat.

Pe lângă toate necesitățile, oamenii aveau nevoie să fie bine hrăniți astfel că pe tot parcursul blocajului de pe autostradă, KMG-Rompetrol le-a oferit în mod gratuit mâncare și băuturi calde. 

Au fost desigur și momente inedite.

"Am încercat să sărbătorim ziua unui client de 29 de ani. Am luat o brioșă și cu două lumânări și i-am cântat la mulți ani," a povestit o altă angajată. 

Au existat și momente dificile, însă angajații au putut să folosească cunoștiințele acumulate la cursurile de prim-ajutor. O persoană a avut nevoie de un astfel de ajutor, iar coincidența a făcut ca unii angajați să efectueze cursurile chiar în perioada respectivă.

Cea mai mare răsplată a angajaților a fost recunoștiința arătată de oamenii care au părăsit benzinăriile în deplină siguranță și faptul că i-au putut primi pentru 48 de ore în familia Rompetrol.

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28