Angajații din Ministerul Mediului, SPOR de IZOLARE și condiții VĂTĂMĂTOARE

Angajații din Ministerul Mediului și din instituțiile subordonate primesc mai multe sporuri. 

Toţi angajaţii Ministerului Mediului, ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, ai Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării primesc spor pentru condiţii vătămătoare de muncă, potrivit economica.net. Unii angajați ai Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării primesc spor de izolare cuprins între 50% şi 60% din salariul de bază.

Toți angajații din Ministerul Mediului primesc spor de condiții vătămătoare: personalul de execuție primește 10% din salariul de încadrare, personalul de conducere din Ministerul de resors primește 10% din valoarea salariului de încadrare și a indemnizației de conducere. 

Persoanele angajate în laboratoarele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi instituţiilor subordonate primesc 15% din salariul de angajare, iar restul salariaților primesc 10%, pentru că se expun la condiții vătămătoare (expunere la câmpuri electromagnetice) și periculoase (personalul din laboratoare). 

Personalul angajat la Garda Naţională de Mediu încasează spor pentru condiţii vătămătoare, în cuantum de 10% din salariul de bază. 

Angajații Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării primesc spor pentru condiții vătămătoare 10% din salariu. 139 de angajați primesc un spor de izolare de 60% din salariu. 20 de angajați primesc un spor de 50% din salariu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel