Andronescu: Un almanah ar fi insuficient pentru toate minciunile PDL

Un almanah ar fi insuficient pentru a prezenta toate minciunile auzite din partea PDL în ultimii trei ani de zile, a declarat, vineri, la Târgoviște, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu, aluzie la anunțul democrat-liberalului Cezar Preda că partidul din care face parte pregătește un ”almanah al minciunilor” premierului Victor Ponta la bilanțul celor 100 de zile de guvernare.

"Dacă vorbim de minciuni, eu cred că un almanah ar fi absolut insuficient şi ne-ar trebui poate într-un an, în fiecare zi, să scoatem câte un volum cu minciunile pe care le-am auzit în ultimii trei ani de la PDL", a precizat Ecaterina Andronescu.

De asemenea, ministrul Educației și-a exprimat și dezacordul față de maniera în care se desfășoară ancheta procurorilor privind frauda de la referendumul pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu, acuzată de PDL.

"Eu am crezut, la Revoluţia din 1989, că în această ţară nu trebuie nimănui să îi mai fie frică decât dacă încalcă legea. Să te duci să scoţi oamenii din biserică sau să te duci să pui oamenii de 90 de ani să jure cu mâna pe Biblie, pe capota maşinii, e dincolo de ce îmi putea mie imaginaţia să îmi spună", a declarat Andronescu, într o conferinţă de presă la Târgovişte.

Ministrul Educației s-a aflat în județul Dâmbovița pentru a vizita mai multe unități școlare, dar și pentru a participa la o şedinţă cu directori de şcoli şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, precum și cu conducerea Universităţii Valahia.

Ministrul a vizitat mai multe unităţi şcolare din Dâmboviţa, grădiniţa şi şcoala Fântânele-Cojasca, grădiniţa Dâmbovicioara-Braniştea, şcoala cu clasele I-VIII Cazaci-Nucet, dar și liceul Voineşti, grădiniţa Creţuleşti-Mătăsaru, şcoala Româneşti-Potlogi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel