Alătură-te comunității!
Andronescu, REPROȘ lui Dragnea după SCHIMBARE. Mesaj de la Firea

Roxana Neagu / 31 ian 2018 / 19:49 Salveaza PDF Comentarii

Ecaterina Andronescu a fost înlăturată din fruntea Comisiei de Învățământ din Senat. Ea a fost înlocuită cu Liviu Pop, fost ministru al Educației. Înainte de vot, le-a fost dat social-democraților semnalul de susținere a lui Liviu Pop, potrivit informațiilor DCNews.

La Antena 3, în emisiunea ”100 de minute” realizată de Alessandra Stoicescu, Ecaterina Andronescu a afirmat că ”nu este nicio justificare (n.r. pentru schimbarea sa), dar, dacă aceasta este decizia președintelui (n.r. Liviu Dragnea), o respect.” Ecaterina Andronescu a afirmat că valoarea nu-i este dată de funcția pe care o ocupă. 

Întrebată dacă are ceva de reproșat președintelui PSD, Liviu Dragnea, care ar fi luat decizia schimbării sale, Ecaterina Andronescu a răspuns: ”M-aș fi așteptat să o explice”. 

Mai mult, Ecaterina Andronescu confirmă informațiile DCNews: ”Cineva mi-a spus și mie cu puțin timp înainte că votul era deja rezolvat.”

”Nu am stat niciodată cu mâna întinsă după o funcție, niciodată.” a mai precizat Ecaterina Andronescu.

Firea, mesaj

Totodată, politiciana PSD a adăugat: ”Știți ce mă revoltă de mine, ce se spune dedesubt. Doamna Firea mi-a trimis un mesaj că a aflat că sunt supărată pe domnia sa. Cine face astfel de dialoguri pe dedesubt.... eu personal nu-mi aduc aminte să fi spus de rău despre un coleg. Am încercat să temperez de câte ori mi-a stat în putință. Că cineva se duce și încearcă să pună pe unul împotriva altuia mi se pare fără sens și niciodată nu o să fac parte din așa ceva.”

”Eu cred că ar trebui să existe niște criterii în alegerea oamenilor, dacă vrem să facem perfomanță.” a mai spus senatoarea PSD. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +21    Negative: -1
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11