Andronescu: Onțanu folosește aprecieri mincinoase în campanie

Ecaterina Andronescu îi aduce acuze candidatului UNPR la Primăria Sectorului 2, Neculai Onțanu, că folosește pe afișele electorale aprecieri făcute de aceasta în urmă cu zece ani, fără a avea un acord prealabil pentru acest lucru.

"Este nepermis să foloseşti pe afişe nişte vorbe pe care eu le-am spus în urmă cu mulţi ani, în aşa fel încât să te susţii în campania actuală cu ele. Eu sunt un om raţional, cu picioarele pe pământ şi de aceea vreau să declar, cât se poate de limpede, nu a avut permisiunea mea niciodată să folosească ceea ce am spus despre domnul Onţanu în urmă cu 10 ani de zile, oamenii evoluează, domnia sa nu mai este acelaşi ca cel de acum zece ani. Susţin fără niciun fel de rezerve candidatul USL, împreună cu toţi colegii şi cu staff-ul şi cu organizaţiile noastre, pe candidatul nostru, pe domnul Dragoş Frumosu", a declarat Ecaterina Andronescu.

 În plus, preşedintele PSD Bucureşti l-a acuzat pe Onţanu că a dispus supravegherea staff-ului USL din momentul în care părăseşte sediul de campanie şi până la întoarcerea în locaţie.

 Onțanu nu este la prima abatere în acest sens. Edilul de la Sectorul 2 a  mai folosit şi cuvintele fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu, care însă a depus şi o plângere în acest sens.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel