Andronescu: Căsătoriile gay vor duce la sfârșitul omenirii

Vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu a vorbit despre legalizarea căsătoriilor între homosexuali.

[caption id="attachment_312292" align="alignleft" width="310"] foto: puterea.ro[/caption]

Ecaterina Andronescu susține că nu crede în căsătoriile gay, adăugând că "proliferarea" acestora ar duce la sfârșitul omenirii.

“Știți, pentru a răspunde la întrebarea aceasta este necesar un comentariu puțin mai extins. Pe de-o parte, respect drepturile omului, știu că libertatea mea se termină acolo unde eu pot să afectez libertatea dumneavoastră, dar în același timp fiecare avem o misiune pe pământul acesta, noi trebuie să asigurăm generațiile viitoare și lucrul acesta este dat natural prin căsătoriile dintre bărbați și femei.

De aceea, dacă ne-am duce cu mintea mai departe, am înțelege că la un moment dat omenirea se termină dacă lucrurile acestea proliferează excesiv de mult, de aceea eu personal nu cred că aceasta este o soluție, deși sunt de acord că trebuie să respect decizia fiecărui individ în legătură cu răspunsul la întrebarea <<Ce face cu viața lui?>>”, a spus vicepreședintele PSD, pentru pesurse.ro.

În Olanda, unde sunt permise uniunile civile între gay, de peste un deceniu, doar 12.000 de cupluri s-au ”căsătorit” și circa 1700 au ”divorțat”. Olanda are peste 16 milioane de locuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel