Andronescu, atac la Dragnea. Chirieac: E devastator! Finalul carierei politice

Darius Muresan / 15 aug 2018 / 13:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ecaterina Andronescu, unul din liderii PSD, a solicitat ieri conducerii partidului, în special premierului Viorica Dăncilă și președintelui Liviu Dragnea, să facă un pas în spate.

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că mișcarea pe care Ecaterina Andronescu a făcut-o nu va avea niciun efect în partid, dimpotrivă, va fi devastatoare pentru ea.

„Doamna Ecaterina Andronescu este unul dintre cei mai carismatici lideri ai partidului, chiar dacă în ultima vreme a fost împinsă în planul doi, dacă nu chiar trei.

Demersul ei însă, în această perioadă, nu doar că nu are niciun efect asupra membrilor de partid, dar este devastator pentru domnia sa. Doamna Andronescu își încheie cariera politică în PSD. Ținând seama că atăția ani a fost în PSD nici nu o văd să mai aibă o carieră politică importantă într-un alt partid politic”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Excludere?

Întrebat dacă e de părere că Ecaterina Andronescu va fi exclusă din partid, analistul politic a precizat: „Cred că nu va fi nicio excludere, ar fi o greșeală tactică de neiertat a lui Liviu Dragnea. Pur și simplu va fi ștampilată drept 'trădător' de ceilalți membri ai partidului și cu asta basta. Nu știu de ce a făcut acest demers în acest moment. Nu se poate ca unul dintre liderii marcanți ai partidului, doar fiindcă cineva a pus la cale o diversiune monstruoasă, să ceară demisia alor săi, a Guvernului”, a adăugat Bogdan Chirieac care a precizat că acest lucru poate că ar fi avut sens dacă ar fi fost făcut în interiorul partidului, în niciun caz public printr-o scrisoare deschisă și un atac direct asupra liderului partidului care în acest moment este într-o ”luptă cu statul subteran”.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26