Andrei Tinu vizează postul ocupat de Nicolae Bănicioiu

andrei_tinu
andrei_tinu

Șefia organizației de tineret a PSD se anunță încrâncenată, până în prezent patru candidați, printre care și Andrei Tinu, anunțându-și candidatura pentru funcția deținută în prezent de Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului.

Andrei Tinu, fiul celui care a fost directorul ziarului Adevărul, până în urmă cu 10 ani, Dumitru Tinu, a declarat, marți, pentru site-ul pesurse.ro, că va candida la președinția juniorilor social-democrați.

Până în prezent, și-au mai anunțat candidatura pentru această funcție Gabriel Petrea, preşedinte TSD Bucureşti şi viceprimar al Sectorului 6, Mihai Sturzu, deputat PSD, Ioana Pop, membru CNCD şi Andrei Tinu, actual secretar executiv pe probleme de comunicare al TSD.

În proiectul politic, Andrei Tinu susține introducerea votului de la 16 ani și promovarea tinerilor, pe criteriul meritocraţiei, în funcţii guvernamentale ori ale administraţiei publice. „Toate acestea (votul de la 16 ani şi promovarea tinerilor în posturi de decizie – N.R.) sunt impuse de evoluţia societăţii. Cred că tinerii sunt responsabili şi mult mai informaţi decât alte categorii, având în vedere accesul la mijloacele de comunicare în masă”, a declarat Andrei Tinu, care va candida la Congresul TSD din 28 septembrie 2013 la funcţia de preşedinte al tinerilor social-democraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel