Andrei Postolache s-a înscris în USR. Premieră la Iași

Uniunea Salvaţi România are primul consilier local în Iaşi. Este vorba despre Andrei Postolache, consilier independent care a candidat în 2016 din partea partidului "Pentru Iaşi".

"Consider că sunt mai multe şanse de succes dacă ne unim. Pentru mine rămâne în continuare o prioritate dezvoltarea locală, cum ar fi autostrada din Moldova, pentru că aceasta a fost logica sub care am pornit în 2016. Am văzut că şi USR are aceleaşi priorităţi, şi dacă ne uităm la modul în care este structurat partidul, la cum sunt aleşi candidaţii, cum se votează în interiorul partidul cred că voi promova mai bine interesele locale şi regionale alături de USR", a motivat Andrei Postolache decizia sa.

Noi membri USR

Andrei Postolache nu este singurul membru al partidului "Pentru Iaşi" care s-a înscris în USR. De la începutul anului 2018, patru membri din fostul său partid s-au alăturat Uniunii Salvaţi România.

USR are 8 filiale în judeţul Iaşi, mai precis în Paşcani, Hârlău, Popricani, Dumeşti, Mirceşti, Fântânele şi Holboca, ia până la finalul anului îşi propune să înfiinţeze filiale în toate comunităţile din judeţul Iaşi.

Numărul consilierilor locali USR a ajuns la 57

"Zilele trecute am înfiinţat filiale în Mirceşti şi Popricani, mai avem filiale în alte cinci localităţi din judeţul Iaşi iar până la sfârşitul anului intenţionăm să acoperim cel puţin jumătate din judeţ, urmând ca anul viitor să avem organizaţii în toate oraşele şi comunele judeţului. În perspectiva alegerilor europarlamentare, extinderea şi înfiinţarea filialelor ne va ajuta mult. Totodată, sper că în 2020 USR va fi cea mai bună opţiune politică din România atât pentru pentru alegerile locale cât şi pentru cele parlamentare", a precizat Cosette Chichirău, deputat USR de Iaşi.

În prezent, numărul consilierilor locali USR a ajuns la 57, dintre care 54 în Bucureşti, şi trei din judeţele Iaşi, Maramureş şi Timiş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel