Andrei Marga: Daniel Funeriu este un ignorant. Degringolada abia vine

andrei-marga
andrei-marga

Andrei Marga, fostul ministru al Educaţiei, a declarat la Realitatea TV că ceea ce s-a întâmplat la bacalaureatul din acest an nu este acceptabil şi că prin declaraţiile pe care le face, Daniel Funeriu este un "ignorant în materie".

"La Ministerul Educaţiei este cea mai necalificată echipă. Degringolada abia vine", a spus el

"Domnul Daniel Funeriu este un ignorant şi confirmă că este un ignorant în materie, încât nu trebuie să stăruim prea mult asupra a ceea ce spune el. Ceea ce s-a întâmplat cu bacalaureatul de anul acesta nu este acceptabil. Nu discut cu Funeriu pentru că el nu se pricepe la învăţământ", a precizat Andrei Marga.

Fostul ministru al Educaţiei spune că există mai multe cauze ale eşecului elevilor la bacalaureatul din 2011 şi acestea trebuie discutate, restul fiind "o simplă pălăvrăgeală".

"Elevii au petrecut şase ani sub regimul lui Băsescu, cu miniştrii lui Băsescu. Sunt oameni care nu se pricep, cum este şi Funeriu, sunt oameni cu probleme psihice, care sunt pagiatori cunoscuţi. În istoria învăţământului nu a fost mai mare demotivarea profesorilor. Dascălii au fost loviţi de profesori prin desfiinţări de şcoli, reduceri salariale, concedieri masive. Nu poţi să faci performanţă. Elevii sunt demotivaţi. Cum pot fi motivaţi elevii când văd cine ajunge în fruntea ţării? La minister este cea mai necalificată echipă care a fost după 1989. Degringolada abia vine", a completat Andrei Marga.

Citește și:

Andrei Marga: O sursă a situaţiei din învăţământ este Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel