Andrei Gerea - Siegfried Mureșan, atac fulgerător! ”Băiatul de mingi să-și vadă lungul nasului”

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Deputatul ALDE Andrei Gerea îi răspunde europarlamentarului Siegfried Mureșan, pe care-l descrie ca ”pupilul lui Băsescu, ”fiul de suflet al Elenei Udrea”, ”băiatul de mingi al lui Orban”. 

”Un oarecare domn Siegfried Mureșan, un traseist care și-a trădat de mai multe ori partidele din care făcea parte, vine și dă lecții de moralitate. Pupilul lui Băsescu, fiul de suflet al Elenei Udrea și mai nou portavocea lui Ludovic Orban în Parlamentul European, își permite să îl critice pe președintele Senatului și al ALDE. Băiatul de mingi al lui Orban ar trebui ca uneori să își vadă lungul nasului atunci când face tot felul de afirmații nefondate.” scrie Andrei Gerea, pe Facebook. 

”Băiatul lui Băsescu, crescut de Macovei”


Vicepreședintele ALDE continuă: ”Un personaj care s-a remarcat doar prin trădarea colegilor de partid, dar mai ales prin trădarea propriei țări, nu ar trebui să își mai permită nici măcar să scoată două cuvinte. Mureșan este dispus să facă orice pentru propriul său interes politic, chiar să își trădeze propria țară. Băiatul lui Băsescu, crescut de doica Monica Macovei, este unul dintre cei care au dus o campanie de denigrare a României, fiind printre europarlamentarii care au votat împotriva propriei țări. Siegfried Mureșan este, alături de Monica Macovei, un exemplu de trădător de țară și de traseist politic.”

”Fără scrupule”


”Încă nu îmi dau seama dacă acesta e caracterul său, unul de om fără scrupule, fără niciun fel de conștiință sau dacă s-a contaminat deja de la noii lideri ai PNL, cei care au devenit celebri prin limbajul ofensator și denigrator la adresa României și a propriilor cetățeni. Siegfried Mureșan ar trebui să își clarifice statutul de om al Serviciilor, pe care l-a primit tocmai de la vechii săi colegi din PMP, care îl cunosc mai bine decât oricine.” a conchis deputatul ALDE. 

Siegfried Mureșan susține că ”Tăriceanu se cere candidat la prezidențiale, dar nu păcălește pe nimeni. De 12 ani încoace este la fel de pesedist ca Liviu Dragnea și Victor Ponta. Așa că va pierde alegerile prezidențiale ca orice pesedist din 2000 încoace.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel