Andrei Gerea, atac la liderii PNL și USR: Se fac preș

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Andrei Gerea, deputat ALDE, atrage atenția asupra lipsei de reacție din PNL și USR cu privire la procurorul general Augustin Lazăr. 

”De câteva zile tot asistăm la dezvăluiri de-a dreptul șocante despre activitatea procurorului general al României, Augustin Lazăr, din perioada comunistă.

A aflat o țară întreagă cum Augustin Lazăr a condus în anii '80 comisii de eliberare condiționată din penitenciare, comisii care au refuzat, în mod repetat, eliberarea condiționată a disidentului Iulius Filip.

Augustin Lazăr nu a negat în tot acest timp acuzațiile care i se aduc, ci doar a încercat să își diminueze rolul pe care l-a avut.

”Ce se întâmplă domnilor Orban și Cioloș? Sau tovarăși? Cum să vă zic?!”

A

sociaţia ”21 Decembrie 1989” a cerut demisia procurorului general tocmai din aceste motive. Mai mulți lideri politici au luat atitudine față de aceste dezvăluiri terifiante. Numai 2 partide nu au avut nimic de obiectat: PNL și USR. Ce se întâmplă cu acești deontologi politici, cu acești moraliști? Și-au înghițit brusc limba? Ce se întâmplă domnilor Orban și Cioloș? Sau tovarăși? Cum să vă zic?!

Nu mai putem avea nicio așteptare de la susținătorii noii Securități. Atât PNL, cât și USR sunt conduse de niște marionete care, de frică, se fac preș în fața sistemului și nu văd anormalitatea de a avea șef peste procurori un absolvent al Școlii de la Bran.” scrie Andrei Gerea, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel