Andrei Dolineaschi, vicepreședinte PSD: "Voi demisiona"

Președintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a declarat că urmează să-și dea demisia. 

Andrei Dolineaschi a fost desemnat, la Congresul PSD de duminică, vicepreședinte al PSD. A obținut cele mai multe voturi.  Înainte de Congresul PSD, partidul a decis că președinții de organizații județene nu pot ocupa simultan și funcția de vicepreședinte. Prin urmare, vicepreședinții aleși sunt nevoiți să-și dea demisia din funcția de președinți de organizații județene. Este și cazul lui Andrei Dolineaschi care renunță la șefia PSD Botoșani. 

Andrei Dolineaschi a spus, pentru Botoşăneanul, că, înainte de a lua decizia de a candida pentru funcţia de vicepreşedinte, s-a consultat atât cu PSD-iştii din judeţ, cât şi cu mai mulţi şefi de organizaţii. Primii i-ar fi transmis că ar fi bine pentru judeţ să aibă un om în Biroul Permanent Naţional, iar ceilalţi că ar fi indicat să candideze şi să reprezinte tocmai liderii locali, care nu mai pot deţine funcţii de conducere.

Întrebat de sursa citată despre demisia, Andrei Dolineaschi a răspuns: "Voi demisiona, iar BPN împreună cu organizaţia judeţeană vor stabili un preşedinte interimar". După stabilirea unui interimar, va avea loc şi o conferinţă judeţeană de alegeri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel