Andrei Dolineaschi, apel către Dacian Cioloș: Victor Ponta s-a ținut de cuvânt

Vicepreședintele PSD Andrei Dolineaschi a adresat, joi, un apel către prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, ca executivul pe care îl va forma să nu abandoneze proiectele angajate de Guvern pentru județul Botoșani.

"Fac un apel către domnul prim ministru Dacian Cioloș să nu abandoneze proiectele angajate de Guvernul Ponta pentru județul Botoșani. Mă refer în primul rând la reabilitarea drumului național Botoșani – Târgu Frumos care asigură legătura cu drumul european E 85. Este un proiect major pentru dezvoltarea economică a județului Botoșani, care trebuie dus la capăt indiferent de schimbările care au loc la nivel guvernamental", a declarat deputatul PSD. 

Andrei Dolineaschi s-a mai referit și la singurul drum național de pământ din România, DN 24C, care leagă localitățile botoșănene Rădăuți-Prut și Manoleasa și a cărei reabilitare a ajuns într-un stadiu avansat în timpul Guvernării PSD. "Fostul premier Victor Ponta s-a ținut de cuvânt și a alocat resursele bugetare pentru reabilitarea acestui drum, a cărei finalizare e prevăzută pentru anul viitor. Sper ca viitorul prim ministru să mențină finanțarea alocată pentru acest proiect", a precizat Dolineaschi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel