Andrei Cristea, lovitură pentru Becali. A refuzat FCSB și a semant cu o rivală

Atacantul Andrei Cristea, dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB, l-a refuzat pe acesta și a semnat cu Universitatea Craiova. Ajuns la 34 de ani, Cristea se află la ultimul contract important din carieră.

Universitatea Craiova i-a cedat sub formă de împrumut pe Florin Gardoş şi Andrei Burlacu la Politehnica Iaşi, de unde l-a transferat pe Andrei Cristea.

Gardoş şi Burlacu sunt împrumutaţi în Copou până la finele sezonului, cu opţiunea de a fi transferaţi definitiv în vara anului 2019. 

Andrei Cristea, căpitanul Politehnicii Iaşi în ultimele trei sezoane, a fost un jucător exponenţial pentru echipa din Copou, contribuind din plin la prima participare în cupele europene şi la egalarea celei mai bune performanţe a echipei, în sezonul trecut, locul 6 în Liga 1. Cristea a semnat un contract până în 2020 cu Universitatea. 

Născut în data de 15 mai 1984, Andrei Cristea are o înălţime de 1,79 m şi este un fotbalist de picior drept. A evoluat pe parcursul carierei la FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Dinamo Bucureşti, Karlsruher, FC Braşov, FK Qabala, Salernitana, Martina Franca şi Politehnica Iaşi. 

Cristea a jucat 19 meciuri în actualul sezon pentru Poli, marcând 6 goluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel