Andrei Ciocârlan, moment unic la Vocea României. Jurații s-au întors din primele secunde: "Este excepţional ce ai făcut!" (VIDEO)

Sursa foto: captură video Vocea României (PRO TV)
Sursa foto: captură video Vocea României (PRO TV)

Andrei Ciocârlan, un tânăr de 17 ani, i-a uluit pe jurați cu doina pe care a interpretat-o.

Dacă Horia Brenciu - Theo Rose și Irina Rimes s-au întors încă din primele secunde, nici Smiley și Tudor Chirilă nu au rezistat și au apăsat butonul roșu. Andrei Ciocârlan i-a surprins cu o doină, moment unic, de altfel, în competiție, după cum chiar Smiley a spus-o. Publicul a fost și el în picioare, aplaudând momentul tânărului.

"Ai cântat superb! Sigur că nu ştim ce vei face în competiție, cât de departe vei ajunge, dar în seara asta eşti Vocea României. Este excepţional ce ai făcut şi aş vrea să vii în echipa noastră, doar că tu deja ai prezentat latura asta a vocii tale şi înseamnă că în continuare trebuie să arăţi cu totul altceva", a spus Theo Rose.

"Momentul tău este unul dintre acelea care te lasă fară cuvinte. Îmi doresc să te descopăr în echipa mea. (...) Te-am simţit ca pe o Sofia Vicoveanca în prezenţă masculină", a spus Irina Rimes.

"Este pentru prima oară când suntem confruntați cu un om care cânta o doină la Vocea României, dar mi-ar plăcea să te am în echipă, să vedem ce putem să facem", a spus Smiley.

"În judeţul Suceava, se taie copacii cum s-au tăiat cântecele. Toată lumea pretinde că face folclor astăzi, dar cine caută cu adevărat folclor e din ce în ce mai rar (...) Suntem cu toţii privilegiaţi că am putut să ascultăm un cântec simplu, care a stârnit ce a stârnit în noi, aşa ca un fluture care se naște, trăieşte o zi, dar cum trăieşte!", a spus Tudor Chirilă.

Andrei Ciocârlan a ales să meargă pe mâna Irinei Rimes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel