Andreea Vass: Creşterile de buget invocate la SRI şi SIE sunt pentru investiţii

Andreea-Paul-Vass
Andreea-Paul-Vass

Andreea Paul-Vass a intervenit telefonic în emisiunea "100 de minute", de la Antena 3, pe tema alocărilor bugetare pentru anul viitor, anunţate în cursul zilei de vineri de premierul Emil Boc.

Andreea Paul-Vass"Cele mai mari bugete în proiectul actual se orientează către Ministerul Muncii, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Agriculturii. Referitor la creşterile de buget invocate la SRI şi SIE, acolo este vorba despre investiţii. In cazul Preşedinţiei, nu este vorba despre cheltuieli de funcţionare, ci despre renovarea Muzeului de la Cotroceni" a declarat consilierul premierului, Andreea Paul-Vass, informează Antena 3.

In continuare, Andreea Paul Vass explică, la Antena 3, că politica de îngheţare a salariilor şi a pensiilor din 2012 nu este una voluntară.

"Populismul este în comă politică. Trebuie să înţelegem că U.E. nu este o politică voluntară, ci este construcţia unui buget sub o presiune uriaşă pe care trebuie să o înţelegem responsabil şi raţional", a adăugat consilierul pe teme economice, Andreea Paul Vass.

Citește și:

Criza arde, SPP și Poliția de frontieră își trag sedii corporatiste – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel