Andreea Sava: Schemă completă de nutriție pentru o zi, ca să ai siluetă frumoasă fără efort

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

"Am mai zis și în articolele legate de metabolismul leneș și stimularea acestuia că cea mai proastă idee pentru a slăbi mi se pare înfometarea. Sau să mănânci de puține ori pe zi, în ideea că astfel îți vei menține silueta. Total greșit", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său.

"Nu vei reuși să obții decât încetinirea proceselor metabolice și deficiențe de nutrienți care vor duce la apetit exagerat, pofte pentru diverse gusturi, îngrășat în zonele problemă, deci și abdomen, ceea ce înseamnă grăsime și în jurul organelor și, în final, la probleme de sănătate.

Cea mai bună și sănătoasă metodă de a slăbi, cu rezultate de durată, este organizarea programului de mese și curățarea dietei. Primul pas este să începi să mănânci puțin și des, ideal de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări, și să bei multă apă între ele. Vei mânca mai puțin per total, organismul va avea timp să consume ce-i dai plus că metabolismul va începe să se regleze. A doua cheie este să mănânci fiecare tip de aliment în momentele potrivite din zi. Poate părea complicat dar nu este. Vă veți obișnui repede. Iată, AICI, formula generală pentru fiecare masă din zi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel