Andreea Sava: Programul meu pentru o transformare spectaculoasă

Vrei să arăți mai bine, să te simți mai bine și să te asiguri că te menții tânăr(ă) cât mai mult timp? Atunci trebuie să-ți schimbi stilul de viață.  După ce va trece perioada grea de acomodare cu schimbarea, desigur toate începuturile sunt grele, veți simți bucuria constantă de a vă descoperi noi limite și de a le depăși. Veți constata că nimic nu se compară cu această satisfacție. Sau, mă rog, puține lucruri se pot compara.

Ca să vă încurajez să acceptați provocarea mea, vă spun că eu, până la 30 de ani, nu eram nici pe departe o persoană sportivă. Ba dimpotrivă. Și mâncam numai prostii. Am renunțat treptat la obiceiurile proaste nu pentru că mi-am impus ci pentru că am constatat că mă țineau în loc. În momentul în care am realizat că nu progresam dincolo de un anumit nivel și nu aveam energia necesară pentru toate lucrurile pe care mi le doream să le fac din cauza faptului că mâncam prost, nu a mai fost nicio problemă să-mi curăț dieta.

Apoi, odată ce veți începe să fiți mândri de voi și de realizările voastre, nici n-o să vă mai treacă prin cap să vă bateți joc de munca și rezultatele voastre. Vă împărtășesc în cele ce urmează un program pe care l-am conceput, desigur după ce eu personal am făcut multe greșeli care mi-au încetinit evoluția. Voi aveți posibilitatea să ajungeți mult mai departe decât mine și mult mai repede. Așadar, citiți AICI."

VEZI ȘI:

Andreea Sava: Cum să depistezi alimentele nesănătoase și care îngrașă – cheia citirii etichetelor

Dieta cu rodii, folosită de vedetele de la Hollywood. Slăbești 4 kilograme în doar câteva zile


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel