Andreea Sava: Poți să slăbești și fără să renunți la alimentele care-ți plac

Andreea Sava
Andreea Sava

Andreea Sava explică cum poți slăbi mâncând ce trebuie în momente cheie ale zilei.

„Poți să slăbești și fără să renunți la alimentele care-ți plac. Multe persoane se îngrașă sau nu reușesc să slăbească chiar dacă nu mănâncă mult sau alimente dintre cele care îngrașă mult, gen dulciuri în cantități foarte mari, fast food, patiserie, tot felul de ronțănele etc. Problema este că le combină în mod necorespunzător sau la momente nepotrivite din zi”, a scris Andreea Sava pe blogul ei.

Iată care sunt regulile:

Dimineața

Este momentul în care îți poți satisface poftele, fiindcă urmează să ai activitate intensă, vei avea pe ce să consumi energia și oricum corpul are nevoie să fie alimentat. Poți, așadar, să mănânci fără stres inclusiv dulciuri. Este momentul prielnic pentru carbohidrați, de preferat să fie din făină integrală. Carbohidrații sunt surse de energie mare, rapidă dar care ține destul de puțin. Așa că e bine să fie consumați înaintea unei activități fizice intense atfel aportul caloric se va transforma în depozite de grăsime.

Prânzul

Restricții nu prea sunt nici în privința acestei mese așa că o puteți adapta în funcție de intensitatea activităților pe care le aveți. Puteți alege carbohidrați dacă sunteți mai activi și aveți nevoie de energie sau proteine dacă vreți să vă țină mai mult și să vă stimulați metabolismul. Acesta este și momentul ideal pentru supe, creme sau ciorbe.

Cina

Trebuie să fie cea mai ușoară masă tocmai fiindcă urmează să te odihnești. E bine să fie luată cam cu 4 ore înainte de culcare și ideal este să fie formată din proteine”, a mai scris Andreea Sava pe blog.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel