Andreea Sava: 5 pași pentru un corp frumos și sănătos fără cure drastice

Bogdan Cotigă / 06 Martie 2019 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Poza descriptiva
Poza descriptiva

O siluetă frumoasă nu este doar un avantaj estetic. Așa cum am mai spus, dar repet pentru cei care nu au citit, grăsimea este un indicator, de cele mai multe ori, pentru probleme din organism. Lucruri care nu merg bine undeva. Pentru că grăsimea nu se depune doar sub țesuturi, astfel ca singura noastră problemă să fie aspectul fizic", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său.  

"Grăsimea se depune și în jurul organelor, îngreunându-le și apoi dereglându-le funcționarea, pe pereții venelor și arterelor, împiedicând circulația sângelui, care duce la neirigarea organelor și a creierului, provocând, iarăși, o funcționare defectuoasă, formarea de cheaguri care se materializează în anevrisme, putându-se ajunge, Doamne ferește, chiar la amputarea membrelor. Da, acesta este cazul extrem, dar este o realitate.

Dar părerea mea este că și aspectul este important. Iar o siluetă armonioasă este cea care, în viziunea mea, îl face pe un om să fie frumos, nu trăsăturile mai mult sau mai puțin estetice cu care l-a înzestrat Dumnezeu. Pentru că acelea nu depind de voința noastră. După această introducere monstru să vă spun AICI cei 5 pași pentru a avea un corp frumos și sănătos, fără să restricții drastice și cure de slăbire draconice."

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27