Urmărește emisiunea live


Andreea Răducan se mărită. Detalii de la cererea în căsătorie

Fosta gimnastă de talie mondială, Andreea Răducan, începe un nou capitol al vieții sale pe 12 octombrie, aceasta acceptând cererea în căsătorie, făcută într-un mod romantic, de iubitul său Daniel.  Trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, Andreea Răducan va îmbrăca rochia de mireasă pentru cununia religioasă.

Copleșită de emoții, Andreea Răducan a relatat în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro Tv, cum a fost cerută în căsătorie: "El a fost tentat de mai multe ori să mă ceară poate însă că niciodată nu a fost momentul potrivit. Mă întorsesem cu fetele de la Campionatele Europene de la Berna, el venise în București în aceeași zi și mi-a propus ca la sfârșitul săptămânii să mergem un pic la munte. (...) Am pornit împreună și sus la Crucea Caraiman s-a întâmplat marele eveniment, am urcat împreună, și acolo m-a cerut de soție. Inelul a fost un pic mare. Ulterior am rezolvat și problema cu mărimea inelului, dar a fost un moment pe care l-am trăit la maximum și care realmente m-a emoționat foarte tare".

Sportiva l-a cunoscut pe alesul inimii sale prin intermediul unor prieteni în urmă cu patru ani: "A fost nevoie de un ciclu olimpic de pregătire pentru a ajunge la marele eveniment", a adăugat Andreea Răducan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel