Andreea Paul: Victor Ponta și Dan Șova vor fi doi...

Andreea Paul explică de ce Cătălin Predoiu ar trebui să devină președintele României și nu uită să facă referiri critice la adresa PSD.

"În culisele Partidului Social Democrat se vorbește despre pregătirea lui Șova să preia partidul. Numai bun după eșecul sau răsunător de la Transporturi! Eu cred că Ponta și Șova vor fi la toamnă doi tineri pensionari", susține Andreea Paul.

VEZI ȘI: "Băsescu trăiește o DRAMĂ". Ce s-a întâmplat


Aceasta a vorbit și despre Cătălin Predoiu, enumerând motivele pentru care prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal ar trebui să câștige alegerile prezidențiale 2014.

"Cătălin Predoiu a condus un minister din inima statului; Cătălin Predoiu a fost cel mai longeviv ministru al Justiției, într-o perioadă cu enorme provocări pentru România în ceea ce privește modernizarea instituțiilor, conducând cu profesionalism Ministerul Justi­ției; un avantaj pentru el a fost și acela că știe sistemul din interior, având în spate o carieră de avocat. De asemenea, sub conducerea sa, Justiția a înregistrat progrese semnificative în combaterea corupției. Cătălin Predoiu are experiența necesară unui bun președinte pentru că, din poziția de ministru al Justiției și premier interimar, a lucrat cu toate instituțiile esențiale într-un stat de drept, de la Guvern, la Parlament, Justiție și instituțiile de securitate națională, fiind și membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

Cătălin Predoiu a lucrat ca indepen­dent cu toate partidele din parlament care s-au rotit în cele cinci guverne din care a făcut parte: Partidul Democrat Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, minorități. Cătălin Predoiu a probat deja că îndeplinește cu succes rolul de mediator între puterile statului și în relația cu partidele parlamentare, reu­șind să le aducă la aceeași masă, atunci când este necesar, calitate esențială pentru un bun președinte. Dincolo de calitățile, profesionalismul și expertiza acumulată în toți acești ani de serviciu public, unul dintre elementele importante care îl recomandă pentru a fi un bun președinte este tocmai faptul că nu are probleme de corupție. România are nevoie în continuare de un președinte care să fie garantul respectării statului de drept și care să nu poată fi manevrat sau șantajat de diverse grupuri e interese. Cătălin Predoiu este o astfel de garanție pentru Cotroceni", a spus Andreea Paul Vass, scrie Opinia Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel