Andreea Paul: Victor Ponta atacă mincinos PNL

Un lider liberal îl acuză pe "înfumuratul premier" Victor Ponta că atacă mincinos PNL, întrucât propunerile populiste la care se raportează prim-ministrul în contextul crizei creditelor în franci elveţieni au venit de la PSD.

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a susținut, ieri, că atitudinea liberalilor în ceea ce privește criza francului elvețian este una de extremă stângă, demagogică.

Prim-vicepreşedintele PNL, Andreea Paul, a reacționat, susținând, marți, la RFI, că premierul minte: "Uitaţi-vă cum a reacţionat înfumuratul premier Victor Ponta, în comparaţie cu premierul polonez. Premierul Ponta atacă mincinos Partidul Naţional Liberal. Spre deosebire de Victor Ponta, Ewa Kopacz, premierul Poloniei, a dovedit pragmatism şi a venit cu soluţii. O citez din memorie, dânsa a spus aşa: sunt de partea cetăţenilor cu credite în franci elveţieni, nu a băncilor. Şi ei pregătesc conversia în zloţi", a explicat Andreea Paul.

Criză franc elvețian. Premierul Poloniei: "Sunt de partea cetățenilor, nu a băncilor"

Liderul liberal a mai precizat că soluţiile ridicate de liberali sunt "mai mult decât de bun simţ".

"Din păcate, politizarea problemei financiare, neasumarea culpei nici de către BNR, nici de către bănci, nici de către Guvern, pentru situaţia în care au căzut capcană zeci de mii de familii de români, cu copii, care riscă să rămână în stradă, care riscă să lase cheia casei pe tejgheaua băncii, să pice în altă plasă a siguranţei sociale, plătite tot de către toţi ceilalţi contribuabili, nu-şi găseşte alt răspuns din partea premierului Ponta decât o minciună. De fapt, propunerile populiste la care se raportează Ponta au venit exact de la colegii dânsului din Partidul Social Democrat. Din partea PNL, cred că soluţiile ridicate sunt mai mult decât de bun simţ, ţin de raţiunea economică şi mai ţin de un lucru, de spunerea adevărului", a mai spus Andreea Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel