Andreea Paul: Ponta e afon. Veniturile au crescut datorită lui Boc și Ungureanu

andreea paul
andreea paul

Andreea Paul susține că Victor Ponta este ”de-a dreptul afon la economie” atunci când afirmă că veniturile la bugetul general consolidat au crescut cu 7,2% în primele 9 luni ale acestui an ca urmare a schimbării conducerii ANAF.

Potrivit domnului Ponta, veniturile la bugetul general consolidat au crescut cu 7,2% în primele 9 luni ale acestui an ca urmare a schimbării conducerii ANAF.

"Superficial și de-a dreptul afon la economie, domnul Ponta uită să adauge că boom-ul inflației din lunile în care se află la guvernare a umflat superficial veniturile acumulate. Inflația a explodat în ultimele luni, a depășit țintele stabilite pentru acest an, și a lăsat mai puțini bani în mâinile românilor. În luna septembrie, România a înregistrat a doua cea mai mare rată a inflației din UE, de 5,4% faţă de aceeași lună a anului precedent", spune Andreea Paul, vicepreședinte al PDL, într-un comunicat de presă.

"Pe lângă aceasta, majorarea de care vorbește domnul Ponta se datorează creșterii sănătoase înregistrate în prima parte a anului 2012, sub guvernele PDL Boc și Ungureanu. Veniturile bugetare în primele 5 luni din an erau cu 9,6% mai mari decât cele din aceeași perioadă a anului trecut, în condițiile în care inflația era abia de 1,8% în luna mai 2012 comparativ cu mai 2011", mai spune ea.

"Din contră, sub guvernul USL, creșterea veniturilor la buget este de peste două ori mai mică decât performanțele realizate de guvernele anterioare. In lunile iunie-septembrie, creșterea față de anul trecut a fost de 4,4%. Trucurile electorale ale domnului Ponta nu mai duc de nas românii", conchide Andreea Paul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel