Andreea Paul îl atacă pe Chițoiu prin intermediul lui Vosganian

agerpres_6802400
agerpres_6802400

Prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, atacă Guvernul și pe ministrul interimar al Economiei, prin intermediul declarațiilor făcute de către ministrul demisionar Varujan Vosganian

Printr-un comunicat de presă, Andreea Paul transmite că Daniel Chiţoiu este artizanul circului privatizării Oltchim de anul trecut și că această declarație a fost făcută chiar de Varujan Vosganian, joi, care a spus că "era limpede, la momentul privatizării din 2012, că Oltchim nu va fi privatizat la oferta nimănui de pe această planetă", iar privatizarea a fost "bifarea unei solicitări a FMI".

PDL îi cere ministrului Chiţoiu să îşi asume public că doar s-a prefăcut

Prim-vicepreşedintele PDL susține că "declaraţiile demisionarului Vosganian demonstrează că Guvernul Ponta şi ministrul Chiţoiu, cel care conducea economia în Guvernul USL 1, s-au jucat în mod conştient şi deliberat cu soarta a peste 2.000 de români, angajaţi la Oltchim". În plus, subliniază că  PDL îi cere ministrului Chiţoiu să îşi asume public că doar s-a prefăcut că vrea să privatizeze Oltchim.

De ce "nu mai avea ce să caute în Guvern" Chițoiu

"Privatizarea Oltchim este chintesenţa guvernării USL - totul se face de ochii lumii. Fie de ochii FMI, fie de ochii românilor. Guvernarea USL se bazează exclusiv pe aparenţă şi minciună, iar campionii sunt răsplătiţi cu funcţii înalte în stat. Într-o Românie normală, Daniel Chiţoiu nu mai avea ce să caute în Guvern pentru că el este ministru pentru a conduce economia nu pentru a face regie la televizor", a declarat Andreea Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel