Andreea Paul îi dă replica lui Cristian Rizea

Prim-vicepreședinta PNL, Andreea Paul, i-a dat replica președintelui PSD Sector 5, Cristian Rizea.

"Îi cer ferm și respectuos președintelui PSD Sector 5, Constantin Rizea, să-și ceară public scuze pentru minciunile grosolane transmise azi în comunicatul său de presă la adresa familiei mele. Bătălia politică nu mai poate fi dusă cu minciuni, dezinformări, populisme și acuzații false. Eu fac public dovada că demersul meu de a deconspira cartelul de pe piața românească a insulinei în teza de doctorat a dus la recuperarea efectivă a peste 10 milioane de euro la bugetul public", a transmis Andreea Paul. 

"Dvs, domnule Rizea, la câte milioane de euro recuperate la buget sau la câte mii de locuri de muncă nou create ați contribuit în mod direct? Până acum am văzut doar că nu stăpâniți nici limba română, nici economia, nici adevărul", a conchis prim-vicepreședinta PNL.

Cristian Rizea, președinte PSD Sector 5, a transmis, printr-un comunicat de presă, marți, că PNL dă dovadă de politicianism ieftin. "Le reamintesc domnișoarelor, doamnelor și domnilor din PNL că propunerea de reducere a TVA la 19% a fost făcută în Parlament de unul din așa-zișii finanțiști ai PNL, doamna Andreea Paul Vaas. PSD propusese doar 20% în prima fază. Liberalii au supralicitat și au votat în UNANIMITATE", a mai transmis social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel