Andreea Paul avertizează: Ne va costa decenii de decalaje de dezvoltare

andreea paul
andreea paul

Prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul, este de părere că premierul Victor Ponta face "hocus pocus" cu stabilirea regiunilor înainte de revizuirea Constituției, însă acest hocus pocus funcționează invers în cazul prim-ministrului. 

Prim-vicepreședintele PDL a declarat pentru De Ce News că "Regionalizarea și revizuirea Constituției sunt două procese unde Guvernul Ponta a marcat două eșecuri și, din păcate, absența reorganizării teritorial-administrative înainte de a-și defini prioritățile de dezvoltare pentru absorția banilor europeni din ciclul următor financiar ne va costa decenii de decalaje de dezvoltare față de media europeană. Nu pot să spun că nu există acord în USL, iar mafia și clanurile politice din spatele premierului Victor Ponta vor opri în continuare acest proces de regionalizare, regionalizare ce trebuie făcută cu cap, pe bază de principii economice, sociale, istorice de dezvoltare, de care el nu vrea să țină cont".

Hocus pocus

Andreea Paul este de părere că "Acest Guvern nu respectă condițiile minime de calitate și de fezibilitate pentru a-și defini propria strategie de dezvoltare, prioritățile pe baza cărora să se absoarbă banii europeni în următorul ciclu financiar. Este regretabil că Ponta nu este capabil să asigure viitorul acestei țări. El face în fiecare zi hocus pocus. Crește economia cu circa 2%, rectifică veniturile bugetare în jos cu aproximativ două miliarde de lei. Promite un milion de locuri de muncă, hocus pocus, șomajul crește cu aproape 40.000 de persoane în ultimul an".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel