Andreea Paul a trimis-o la psihiatru pe Andreea Crețulescu

Andreea Paul a jignit-o pe moderatoarea unei emisiunii la care a fost invitată. Este vorba despre emisiunea ”Realitatea la raport”, moderată de Andreea Creţulescu, pe care prim-vicepreşedinta PDL a trimis-o la psihiatru. 

[caption id="attachment_340232" align="alignleft" width="310"] Foto: captură Realitatea Tv[/caption]

Andreea Paul a luat cuvântul după ce moderatoarea Andreea Crețulescu și senatorul Dumitru Pelican au făcut câteva remarci referitoare la cazul maternității din Giulești, dezbaterea centrându-se pe o ordonanță de urgență despre care democrat-liberala susținea că a fost dată de Ion Bazac, fostul ministru al Sănătății. ”Spre deosebire de alți invitați, eu am decență și pertinență”, a exclamat prim-vicepreședintele PDL, acuzând că este linșată mediatic de emisiunea la care era invitată.

”Tupeu obraznic”, a intervenit senatorul Pelican.

”Am linșat-o mediatic pe Andreea Paul și am manipulat arătând aceste realități”, a spus și moderatoarea, înainte de pauza publicitară. La reluarea dezbaterii, Andreea Paul a continuat să afirme că acea ordonanță de urgență a fost semnată de Victor Ponta, în timpul mandatului de la Sănătate a lui Ion Bazac și nu cel a lui Cseke Atilla. Pedelista a reușit astfel să-l scoată din focul dezbaterii pe Emil Boc, premierul acuzat că în timpul mandatului său sistemul de sănătate a devenit foarte deficitar. Andreea Crețulescu a adus-o în discuție pe Monica Macovei, moment în care Andreea Paul Vass a răbufnit.

”Justiția să-și spună cuvântul, nu ne putem substitui lor. Întrebarea este de ce sunt fracturate deciziile la capătul firului”, a spus Paul. ”Aș fi întrebat-o pe doamna Macovei eventual”, a fost replica moderatoarei. ”Da, acum e de vină doamna Macovei. Am înțeles! Bine. Obsesiile personale se rezolvă la psihiatru”, a răspuns prim-vicele PDL.

Liberalul Dumitru Pelican i s-a adresat apoi Andreei Paul, spunându-i că suferă de mania persecuției. ”Cred că e bine să vă cereți scuze. Mă simt jenat de o afirmație pe care ați făcut-o față de moderatoarea acestei emisiuni (...) Cred că uneori e bine să luăm un distonocalm când mergem într-o emisiune”.

”Mă pot plânge CNA-ului că Andreea Paul m-a jignit?”, a conchis retoric Andreea Crețulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel