Andreea Marin vrea să știe dacă Ștefan Bănică mai are un copil

andreea_marin
andreea_marin

Cei prezenți aseară la gala VIP au rămas surprinși când Andreea Marin Bănică, după ce a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul pentru eleganță, a întrebat-o direct pe actrița Adriana Nicolae dacă Ștefan Bănică este tatăl copilului ei sau nu.

”Zâna surprizelor” a încercat aseară să lămurească o problemă care se pare că o neliniștea de multă vreme. După ce presa a speculat, în urmă cu ceva timp, că Ștefan Bănică și Adriana Nicolae au avut o relație în urma căreia a rezultat și un copil, Andreea a dorit să afle un răspuns cert, în direct, chiar de la cea implicată în scandal, scrie adpm.ro.

Profitând de momentul că se afla pe scenă pentru a-și primi premiul pentru eleganță, ”Zâna surprizelor” a luat microfonul din mâna Adrianei Nicolae, care era și prezentatoarea galei, și cu ”eleganță” a întrebat-o direct: "Dacă tot suntem aici, zi da, sau nu? E tatăl copilului tău?".

Confruntată ferm cu întrebarea la care toată lumea este curioasă să afle răspunsul, Adriana Nicolae nu a dat nici de această dată un răspuns clar.

Ulterior, Andreea Marin Bănică, a explicat pentru adpm.ro: ”Nu aș spune că e vorba de o surpriză neplăcută, ci dimpotrivă, aș spune că viața le aranjează într-un mod corect pe toate. (...) Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins "dezbaterea națională "pe această temă: este Ștefan Bănică tatăl copilului sau ori nu? Da sau nu? E simplu. Așa că am întrebat-o eu simplu și direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o după atâta timp”.

”Zâna surprizelor” însă nu este mulțumită de răspunsul primit. ”Un răspuns fara sens, e clar că a fost surprinsă de atutidinea mea fără ocolișuri: "din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect". Am spus "mulțumesc pentru eleganță în atitudine" și am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacția ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte. Din respect pentru copiii noștri și familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărțuire din pricina refuzului ei de a clarifica așa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun aceasta întrebare”, a susținut Andreea Marin Bănică.

Totodată, ”Zâna” a precizat că nu se teme de un divorț, atunci când demnitatea sa este afectată, dar nici nu va acționa în acest sens, doar pentru că ”oricare artistă” își dorește publicitate.  ”Nu am vreo reținere în a rezolva prin divorț o situație dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie, dar nici nu sunt în poziția de a-mi trăi viața după cum vor alții. Întreb, aflu, judec, acționez. Și nu vă așteptați să divorțez la inițativa oricărei "artiste" care își dorește publicitate pe spatele nostru”, a mai afirmat Andreea Marin Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel