Andreea Crețulescu, contre cu Robu la România TV: Întreceți orice limită

Andreea Crețulescu și primarul Nicolae Robu au avut un schimb de replici la România TV după furtuna de la Timișoara.

Primarul a fost foarte deranjat de faptul că nu era lăsat să răspundă întrebărilor jurnalistei care îi cerea să-și asume responsabilitatea pentru incidentele care au avut loc în Timișoara ieri. ”Nu îmi permiteți să explic. Dacă nu îmi permiteți, asta este. Timișorenii știu realitatea, doamna Crețulescu”, i-a transmis primarul moderatoarei.

Cei doi s-au contrat ulterior pe faptul că în 2010 Timișoara a fost lovită de o furtună mai puternică decât cea de ieri, dar situația nu a fost atât de dramatică. Nicolae Robu i-a transmis jurnalistei că nu cunoaște situația din Timișoara și a contrazis-o în ceea ce privește intensitatea furtunii din 2010.

Discuția a degenerat în momentul în care postul TV a difuzat un filmuleț în care primarul Nicolae Robu le-a spus jurnaliștilor de la Digi 24 că ”Sunteți penibili! Pe mine să nu mă mai căutați niciodată, bine?!”, ca răspuns la o întrebare despre o pasarelă care s-a prăbușit.

Primarul a negat că era întrebat despre pasarelă, precizând că răspunsul a venit în momentul în care era ”prins cu alte probleme” iar reporterul încerca o discuție în stil can-can. Robu a acuzat-o pe Andreea Crețulescu că ”dezinformează” și că ”întrece orice limită”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel