Urmărește emisiunea live


Andreea Cosma, condamnată. Chirieac: Execuție! Semnal puternic

Analistul politic Bogdan Chirieac, aflat în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, a comentat cazul Andreei Cosma, condamnată la patru ani de închisoare în dosarul de abuz în serviciu, instrumentat de procurorul Mircea Negulescu ("Portocală”).

"Am o întrebare. Eu, în 2008, când e presupusa faptă, eram notar public, nu aveam funcţie publică. De ce, astăzi, prin aceeaşi condamnare, mi se dau 4 ani cu executare şi interzicerea, timp de doi ani, de a ocupa orice funcţie şi de a vota? Acum sunt deputat, în 2008 nu eram deputat. Care este interesul să nu mai pot să ocup o funcţie publică?", a întrebat Andreea Cosma, prezentă în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea.

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că ceea ce i se întâmplă Andreei Cosma reprezintă un "semnal puternic": "Execuţie! Nu avem ce comenta. E un semnal puternic prin dumneavoastră fiindcă nimeni din sistem nu a uitat când aţi făcut acea dezvăluire tulburătoare. Este un semnal recepţionat în plin. Culmea, semnal amplificat mult de presa liberă. Lumea ştie că dacă denunţi împotriva sistemului, din senin, primeşti condamnare cu executare, ceea ce s-a întâmplat cu dumneavoastră. Eu sper că se va schimba ceva. Dacă lucrurile nu vor evolua în România, sunteţi o femeie curajoas, foarte puternică. Semnalul e foarte clar, fără echivoc".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel