Andi Cristea și Titus Corlățean, întâlnire cu Plahotniuc. "L-am asigurat de acest lucru"

Preşedintele Delegaţiei la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova, europarlamentarul Andi Cristea și senatorul Titus Corlăţean au avut vineri, 3 martie, o întrevedere cu liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

"Fie să aveţi mult succes la alegerile din această toamnă. Ne dorim continuarea vectorului european de dezvoltare a Republicii Moldova. Puteţi să contaţi pe sprijinul nostru. Acum este esenţial ca seriozitatea de care Guvernul Filip a dat dovadă şi care a fost confirmată prin concluziile Consiliului adoptate la începutul acestei săptămâni să continue", a declarat Andi Cristea, citat într-un comunicat de presă al PDM.

Europarlamentarul a salutat dialogul la nivel înalt, care a avut loc vineri, la Chişinău, şi a încurajat colaborarea Republicii Moldova, Georgiei şi Ucrainei.

[citeste si]

"Republica Moldova, împreună cu Ucraina şi Georgia, au reuşit să se detaşeze în cadrul Parteneriatului Estic şi, dat fiindcă este nivelul necesar de ambiţie politică, să se apropie de ceea ce înseamnă conturarea unui viitor european ca şi apartenenţă la Uniunea Europeană", a notat eurodeputatul.

Rezultatele guvernării PDM

Titus Corlăţean a apreciat rezultatele guvernării PDM: "E important pentru noi să avem un partener proeuropean în continuare, inclusiv după alegerile legislative din toamna acestui an. E un lucru bun faptul că Republica Moldova, în special în ultimii doi ani, a fost stabilitate politică şi o guvernare care produce rezultate, o creştere economică consistentă cu o serie de reforme care au avansat şi care trebuie să continue".

Promisiunea lui Plahotniuc

De asemenea, Vlad Plahotniuc a precizat: "Este întotdeauna o plăcere să îl reîntâlnesc pe Andi Cristea, europarlamentar și președinte al Delegaţiei la Comisia parlamentară de asociere UE-Moldova (D-MD). În repetate rânduri, atât el cât și colegi de-ai săi din Parlamentul European au fost vocea Republicii Moldova și ne-au susținut public, chiar și în momente în care politicieni "responsabili" de-ai noștri au mers acolo pentru a ne denigra țara. Îi sunt recunoscător pentru tot sprijinul acordat și l-am asigurat că Partidul Democrat va depune, în continuare, toate eforturile pentru ca Moldova să rămână pe același drum bun și să își îndeplinească angajamentele asumate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel