ANDI CRISTEA, europarlamentar PSD: Mă încumet să...

Parlamentul European, PSD, mandate în Parlamentul European. Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut, în urma alegerilor de duminică, 16 mandate în Parlamentul European. Printre cei mai tineri europarlamentari PSD se numără și Andi Cristea.

Andi Cristea are 33 de ani. El este familiarizat cu atmosfera de la Bruxelles, fiind, pentru o perioadă, consilier în Parlamentul European. De asemenea, acesta a ocupat o funcție de director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. După ce a obținut un mandat în Parlamentul European, Andi Cristea a scris un mesaj pe Facebook în care le-a mulțumit susținătorilor săi.

VEZI ȘI: Victor Ponta, dezvăluire surprinzătoare: Am votat cu ANTONESCU. Îl consideram schimbarea de care are nevoie România

 

"Ca tânăr europarlamentar român, aflat la început de drum, sunt pe deplin conştient că, prin votul dumneavoastră, mi-aţi conferit un mandat de înaltă responsabilitate civică şi patriotică. Cu aceste gânduri şi cu aceste convingeri mă încumet să îmi asum responsabilităţile ce îmi revin ca Membru al Parlamentului European şi vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru a răspunde încrederii şi aşteptărilor voastre!

Istoria a fost mai dură cu noi, spre deosebire de alți europeni, dar prin muncă vom reuși! Sunt mândru să fac parte din cea mai puternică organizație politică de tineret – Tineretul Social Democrat. REZULTATELE ÎNREGISTRATE ÎN CELELALTE STATE MEMBRE UE INDICĂ FAPTUL CĂ TSD TRIMITE ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN CEL MAI MARE NUMĂR DE EUROPARLAMENTARI TINERI! Nici o altă organizație politică de tineret din Europa nu a reușit această performanță la alegerile de anul acesta! Felicitări președintelui TSD Mihai Sturzu!", a scris Andi Cristea pe Facebook.

VEZI ȘI: Ponta: Înţeleg că sunt la ultimul mandat al meu de preşedinte al PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel