Andi Cristea, europarlamentar PSD, acțiuni importante în PE

Scutaru Cristina / 22 feb 2018 / 16:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Vicepreședintele Comisiei pentru politică externă, eurodeputatul Andi Cristea, a vorbit despre ultimele sale acțiuni care vizează, printre altele, și Republica Moldova.

El a anunțat că la finalul săptămânii viitoare va fi la Chișinău pentru evenimentul organizat împreună cu Atlantic Council-Georgia, Republica Moldova și Ucraina: 'Parteneriatul Estic și provocările de securitate curente'.

[citeste si]

"Ieri a fost o zi plină. Dimineață am discutat în Comisia pentru politică externă raportul pe care îl gestionez din partea S&D cu privire la viitoarea arhitectură a instrumentelor financiare externe ale UE post 2020 (EFIs), am avut o întâlnire foarte dinamică cu delegația tehnică a Parlamentului de la Chișinău (consilieri și experți parlamentari, inclusiv din partea grupurilor politice și conducătorii de direcții legislative etc), iar în cea de-a doua parte a zilei am condus ședința Comisiei pentru politică externă. La finalul săptămânii viitoare voi fi la Chișinău pentru evenimentul organizat împreună cu Atlantic Council-Georgia, Republica Moldova și Ucraina:
'Parteneriatul Estic și provocările de securitate curente'", a anunțat Andi Cristea, europarlamentar PSD.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24