Andi Cristea, europarlamentar PSD, acțiuni importante în PE

Vicepreședintele Comisiei pentru politică externă, eurodeputatul Andi Cristea, a vorbit despre ultimele sale acțiuni care vizează, printre altele, și Republica Moldova.

El a anunțat că la finalul săptămânii viitoare va fi la Chișinău pentru evenimentul organizat împreună cu Atlantic Council-Georgia, Republica Moldova și Ucraina: 'Parteneriatul Estic și provocările de securitate curente'.

[citeste si]

"Ieri a fost o zi plină. Dimineață am discutat în Comisia pentru politică externă raportul pe care îl gestionez din partea S&D cu privire la viitoarea arhitectură a instrumentelor financiare externe ale UE post 2020 (EFIs), am avut o întâlnire foarte dinamică cu delegația tehnică a Parlamentului de la Chișinău (consilieri și experți parlamentari, inclusiv din partea grupurilor politice și conducătorii de direcții legislative etc), iar în cea de-a doua parte a zilei am condus ședința Comisiei pentru politică externă. La finalul săptămânii viitoare voi fi la Chișinău pentru evenimentul organizat împreună cu Atlantic Council-Georgia, Republica Moldova și Ucraina:
'Parteneriatul Estic și provocările de securitate curente'", a anunțat Andi Cristea, europarlamentar PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel