Anderlecht. Stanciu, desființat de antrenor: ”Inacapabil”

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

După ce s-a pus presiune pe tehnicianul lui Anderlecht pentru a-i utiliza mai des pe Chipciu, dar mai ales pe Stanciu, acesta a reacționat.

Deşi nu le-a menţionat numele celor doi români, antrenorul lui Anderlecht a vorbit tocmai despre cele mai "fierbinţi" subiecte din lotul său: "Când porţi tricoul lui Anderlecht, trebuie să ştii că se poate întâmpla să fii pe bancă şi că asta îţi poate permite să fii odihnit şi să faci diferenţa când intri în joc, cum a reuşit Pieter Gerkens în meciul cu Zulte Waregem", a declarat Hein Vanhaezebrouck pentru Sport/Foot Magazine, potrivit Prosport.

Discursul său pare a fi îndreptat în direcţia lui Nicolae Stanciu, cel care a fost susţinut puternic de agentul său: "Am întâlnit jucători foarte talentaţi cu mingea la picior, dar incapabili să înţeleagă o schemă tactică. De aceea spun că atunci când aduci jucători, trebuie să fii atent nu doar la calităţile fotbalistice pure. Trebuie să te întrebi dacă jucătorul e destul de inteligent din punct de vedere fotbalistic şi dintr-unul emoţional. Ce îl motivează? Ce fel de viaţă duce? Ce atitudine are? Ai mult de câştigat procedând astfel, dar un agent nu-ţi va spune totul la acest capitol", a adăugat antrenorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel