Anderlecht. Chipciu și-a decis soarta după ce nu a mai prins echipa

chipciu
chipciu

Deși nu mai prinde prima echipă la Andrelecht, Alex Chipciu pare decis să lupte pentru un post de titular.

Spre deosebire de Nicolae Stanciu, Alex Chipciu e determinat să-şi recâştige locul de titular la Anderlecht şi nu ia în calcul un eventual transfer, informează site-ul belgian walfoot.be, potrivit Prosport.

"Deocamdată, nu luăm în calcul plecarea. Nu e genul de lucru la care mă gândesc, cât timp campionatul este în curs de desfăşurare. Alexandru rămâne foarte profesionist şi vrea să profite de şansa sa. Îi place campionatul Belgiei şi vrea să lupte pentru un loc de titular", a spus agentul jucătorului, Dragoş Sârbu, conform sursei citate.

Chipciu a fost titular de bază după transferul de la FCSB, dar schimbările de sistem şi respectiv de antrenori nu i-au picat prea bine mijlocaşului născut la Brăila. Până în prezent, Chipciu a adunat 68 de meciuri în tricoul echipei regale din Bruxelles, reuşind să puncteze de şase ori şi să paseze decisiv în 14 rânduri. În urmă cu doi ani, Anderlecht a plătit FCSB-ului trei milioane de euro pentru aducerea internaţionalului român. În actuala stagiune, Chipciu a evoluat în 20 de partide, dar singura sa realizare a fost o pasă decisivă într-o remiză cu Kortrijk (2-2) din campionat. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani mai are contract cu Anderlecht până în 2020.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel