Anchetă Kovesi. Băsescu: Dacă află ce am spus, poate reflectează

Kovesi
Kovesi

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat situația Laurei Codruța Kovesi. 

Prezent în platoul România TV, Traian Băsescu consideră că Laura Codruța Kovesi a procedat greșit când a plecat din țară. 

"Laura Codruța Kovesi nu trebuie să fie ostilă justiției. După mine, a greșit și mediatic. Trebuia să spună DA, mă duc în fața procurorului să dau explicații pentru toate capetele de acuzare. O dată.

Al doilea lucru. Are prezumția de nevinovăție, de aceea, noi românii, până la proba contrarie, dacă va fi găsită vnovată, de o instanță de judecată, ar trebui să nu-i împiedicăm acest parcurs. Eu așa aș judeca, din punct de vedere și al dânsei, și al nostru", a spus fostul președinte al României. 

"Ar trebui să nu se prevaleze de lucrurile astea și cu demnitate să spună DA, mă duc în fața procurorului, până la urmă e colega dânsei, care o anchetează, cum să nu ai încredere într-un coleg, în justiție? Mă duc, stau, rezolv lucrurile și îmi văd și de drumul meu la Bruxelles. 

Laura Codruța Kovesi trebuie să fie foarte deschisă și să nu dea impresia că fuge exact de justiție, despre care ne-a vorbit atâția ani. Cred că dacă află ce am spus, poate reflectează! Du-te, femeie, și spune ce ai de spus procurorului. Apără-te și în fața procurorului, și în public, dar apără-te, nu fi în defensivă", a mai spus Traian Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel