Anca Dragu: Cîțu nu poate să se spele pe mâini, oamenii nu sunt tâmpiți. Acum abandonează guvernarea, preferă să FUGĂ!

Anca Dragu: PNL ABANDONEAZĂ guvernarea / Foto: Facebook Florin Cîțu
Anca Dragu: PNL ABANDONEAZĂ guvernarea / Foto: Facebook Florin Cîțu

Președintele Senatului, Anca Dragu, a vorbit despre ultimele mișcări făcute pe scena politică de către PNL.

Președintele Senatului, Anca Dragu, l-a criticat dur pe Florin Cîțu și l-a acuzat că ar fi principalul responsabil pentru eșecul campaniei de vaccinare și pentru numărul uriaș de infectări din valul patru al pandemiei.

"Trebuie să spunem foarte clar, campania de vaccinare și toată această campanie de luptă cu pandemia a fost condusă de premierul Cîțu personal. Acum, într-adevăr, aruncă vina stânga-dreapta, dar totuși, nu poate să se spele pe mâini, oamenii nu sunt tâmpiți. Știu bine cine a fost șeful campaniei de vaccinare și în problema pandemiei.

Guvernul a promis să activeze urgent acest mecanism prin care să ceară statelor membre ale Uniunii Europene pentru a ne ajuta să facem față pandemiei, de ce nu face acest lucru, nu aș putea să vă spun. Am stat trei luni de zile în campania internă a PNL, toată România a stat, după care a venit această criză politică și problemele reale, criza energetică și criza sanitară sunt undeva pe locul 2 și 3.", a declarat Anca Dragu la Realitatea Plus. 

Anca Dragu: PNL pur și simplu abandonează guvernarea

Anca Dragu a vorbit și despre faptul că PNL a anunțat că nu va veni cu o propunere pentru funcția de premier. 

"Ultimele declarații ale Partidului Național Liberal spun că nu vor mai trimite o propunere de premier și arată clar că PNL pur și simplu abandonează guvernarea. În fața acestor crize, cum spuneam, sanitară și energetică, ei preferă să fugă. Ar trebui să își asume și să fie responsabili, să vină cu o propunere de premier, dar așa cum am insistat, un premier care să nu fie Florin Cîțu cu care nu am putut colabora în această coaliție. Nouă luni de zile ne-am chinuit să lucrăm în această coaliție.", a mai spus Anca Dragu.

Întrebată despre posibile coaliții, Anca Dragu a răspuns: "Noi vedem o singură coaliție posibilă pentru USR, cu PNL și UDMR, dar o coaliție care să aibă un alt premier și care să aibă și un calendar foarte clar de reforme pentru că, de fapt, noi am constatat în astea 9 luni că reformele pe care noi le-am tot cerut, au rămas puse deoparte în timp ce premierul se ocupa să dea bani primarilor și să își cumpere prieteni politici. Reformele au rămas undeva în aer."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel