Urmărește emisiunea live


Anca Boagiu i-a demis pe şefii RAR şi AAR

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii i-a eliberat din funcţie pe directorii generali de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) şi Registrul Auto Român (RAR), se arată într-un comunicat de presă.

Decizia vine ca urmare a lipsei de implicare a celor doi responsabili din fruntea ARR şi RAR în efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea siguranţei traficului.”Din statisticile poliţiei, accidentele cu cele mai multe victime sunt cele care implică transportul de pasageri, ca urmare a defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor. Începând de azi vom avea în teren echipe de control ale RAR şi ARR împreună cu Poliţia Română, astfel încât activitatea de prevenire a accidentelor să fie intensificată.”, a precizat ministrul Transporturilor.

Florian Coman Meluş va prelua temporar atribuţiile de director general al ARR, iar Stancu Sotir va prelua temporar atribuţiile de director general al RAR.

Demiterea celor doi vine la doar o săptămână de la schimbarea Dorinei Tiron de la conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru management defectuos. „Explicaţiile primite de la doamna Tiron nu au fost concludente şi nu sunt dispusă să tolerez un asemenea act de ineficienţă managerială", a declarat Boagiu, pe 23 septembrie 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel