Ce scria pe afișul înmânat de Boc lui Blaga

blaga
blaga

Vasile Blaga a fost ales, sâmbătă, președinte al PDL, fiind, de altfel, singurul candidat pentru șefia partidului. Cu această ocazie, fostul preşedinte al PDL Emil Boc l-a felicitat pe colegul său și i-a înmânat un afiș înrămat al PDL incrpționat "Votează. PD-L Ţine cu tine".

"Eu i-am transmis domnului Blaga felicitări, i-am dat simbolul continuităţii în Partidul Democrat Liberal, acest afiş care a reprezentat victoriile noastre în toate competiţiile, din 2004 încoace, şi am adăugat pe spate faptul că succesul lui Vasile Blaga înseamnă succesul PDL, lucru pe care mi-l doresc din suflet pentru partidul nostru", a spus Boc, citează Mediafax.

Fostul lider al democrat-liberalilor, Emil Boc, a dat mâna cu Vasile Blaga şi l-a felicitat pentru alegerea sa la şefia partidului, după care i-a înmânat un afiş electoral al PDL înrămat și inscripţionat "Votează. PD-L Ţine cu tine".

În cadrul Convenției Extraordinare de sâmbătă, 30 iunie, Vasile Blaga a fost ales preşedintele PDL cu 1197 de voturi "pentru" şi 28 de voturi "împotrivă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel