Urmărește emisiunea live


Anastase o reclamă la Ponta pe Mariana Câmpeanu

roberta anastase
roberta anastase

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a solicitat, miercuri, într-o scrisoare deschisă adresată premierului Victor Ponta, să nu manifeste toleranță față de afirmațiile ”nefondate” ale ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, referitoare la o opinie a sa în privința returnării CASS.

”Vă solicit public să cereţi membrilor Cabinetului pe care îl conduceţi să manifeste responsabilitate în legătură cu afirmaţiile pe care le fac”, scrie Roberta Anastase.

”În calitate de parlamentar, mi-am exprimat o opinie legată de eventualele dificultăţi de finanţare în vederea returnării CASS către pensionari”, continuă democrat-liberalul.

Susținând că a luat în considerare declarațiile făcute de premierul Victor Ponta, ”în numele echipei” pe care o conduce, privind ”respectul acordat Parlamentului şi parlamentarilor”, președintele Camerei Deputaților afirmă că aștepta să primească ”clarificări” din partea ministrului Muncii.

”În loc de lămuriri, am devenit ţinta unui atac virulent şi nefondat din partea ministrului de resort. Mariana Câmpeanu, fără să aducă niciun fel de dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale, m-a acuzat că am dat “sute de milioane pentru beculeţe de Crăciun”, că fac excursii în Antalya pentru primarii PDL şi că depozitez mii de biciclete “în subsolurile unei crame” pentru a le folosi ca mită electorală”, precizează Anastase.

”Inutil să precizez că aceste acuzaţii sunt complet nefondate şi nu au nici o legătură cu realitatea”, mai scrie președintele Camerei, care deși înțelege solidaritatea premierului Victor Ponta cu un membru al Guvernului, consideră că ”astfel de acuzaţii, fără niciun fel de acoperire, nu trebuie tolerate, în primul rând” de către prim-ministrul Ponta.

”Cred că, în calitatea sa de ministru, doamna Mariana Câmpeanu ar trebui să manifeste responsabilitate şi să răspundă cu date concrete, şi nu cu acuzaţii false atunci când un parlamentar ridică o problemă care vizează ministerul său”, conchide președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel